Meny

Här kan du annonsera via vår självbetjäning

Du annonserar enkelt och smidigt med vår självbetjäningstjänst. Självklart kan du alltid kontakta oss på kundservice om du behöver hjälp, en produktionskostnad på 100 kronor tillkommer då, samt en fakturaavgift på 50 kronor. Din annons kommer att visas digitalt och i papperstidningen. Stopptid för att annonsera är två arbetsdagar innan införandet klockan 12.00.

Minnesannons 1 november 
Just nu kan du boka en minnesannons med bild och text för publicering på minnessida i VK och Folkbladet fredag 1 november.
Stopptid för bokning är måndag 28 oktober.
Pris 149 kr/st. För prenumerant 99 kr/st. Observera att du som är prenumerant måste boka annonsen via Kundklubben för att erhålla rabatterat pris. 

Boka annons här.

Dela med dig av livets viktigaste ögonblick. Här kan du boka en familjeannons för exempelvis nyfödd, vigsel eller uppvaktning/inte uppvaktning.

Vi hjälper dig med utformning av dödsannons, in memoriam och sorgtack.

Födelsedagsnotis

Vi vill gärna uppmärksamma dig som fyller jämnt med en kostnadsfri födelsedagsnotis i tidningen!

Annonsera företag

Vi hjälper dig som företagare att annonsera i våra trovärdiga medier: VK, Folkbladet, Totalt Umeå, Umeå X, STAR FM, RIX FM eller Google Ads.

Köp & sälj för
privatpersoner

Köp och sälj dina gamla grejer med hjälp av en annons på lokus.se. Du skapar din annons enkelt via Lokus hemsida. Inloggade prenumeranter bokar prylannonser till ett förmånligt pris. Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Evenemangskalendern

Här kan du boka annonser för olika typer av evenemang samt radannonser och föreningsnotiser.