Storlekar och priser för bröllopsannonser

Det här är våra annonsstorlekar och priser för dig som vill annonsera om ett bröllop eller vigsel. Om du köper en tidningsannons kan du dessutom gratis lägga till upp till fem stycken bilder och en video som visas på vk.se samt folkbladet.nu. Prisuppgifter nedan gäller när du använder vår självbetjäning.

Självklart hjälper vi dig gärna om du behöver, då tillkommer en produktionskostnad på 100 kronor per annons samt en fakturaavgift på 50 kronor.

Tidningsannons 1 spalt utan bild: 400 kronor
Prenumerant betalar 300 kronor (observera att du måste vara inloggad för att erhålla rabatten)

Tidningsannons 1 spalt med bild som är 88 mm hög: 500 kronor
Prenumerant betalar 400 kronor (observera att du måste vara inloggad för att erhålla rabatten)

Tidningsannons 2 spalter bred med bild som är 88 mm hög: 900 kronor
Prenumerant betalar 800 kronor (observera att du måste vara inloggad för att erhålla rabatten)

Tidningsannons 2 spalter bred med bild som är 133 mm hög: 1400 kronor
Prenumerant betalar 1200 kronor (observera att du måste vara inloggad för att erhålla rabatten)

Ska du gifta dig och vill lägga in en annons inför vigseln kan du välja följande annonsformat:

Tidningsannons 1 spalt utan bild: 400 kronor
Prenumerant betalar 300 kronor (observera att du måste vara inloggad för att erhålla rabatten)

Boka annons här