Jag har problem att skapa konto på andra nyhetssajter – vad gör jag för fel?

Har du problem att skapa ett konto hos en annan nyhetssajt, som ingår i samarbetet, kontaktar du kundservice. Tänk på att du behöver registrera samma e-post som du använder när du loggar in på folkbladet.nu. När du har skapat ett konto, som ingår i ett medieföretag kan du logga in med samma inloggningsuppgifter på alla nyhetssajter och appar som ingår i det medieföretaget.