Har du inloggningsproblem?

En del av våra kunder som har Internet Explorer som webbläsare upplever problem med att logga in på folkbladet.nu. Det finns två alternativ till lösning. Vi rekommenderar alternativ 1.

Alternativ 1: Byt webbläsare till Chrome eller Firefox
Det finns många anledningar att byta till Chrome eller Firefox, men framför allt:
– Fungerar på alla webbplatser
– Automatiska säkerhetsuppdateringar
– Kan behålla alla bokmärken från Internet Explorer

Instruktion installera Chrome
Instruktion installera Firefox

Alternativ 2: Ändra dina inställningar i Internet Explorer
Genom att justera inställningar i Internet Explorer kan du fortsätta använda webbläsaren för att logga in på VK Medias tjänster (och läsa folkbladet.nu).
Instruktion ändra inställningar Internet Explorer