Hur kan vi hjälpa dig?

Vi försöker alltid hjälpa dig så fort vi kan, men ibland är det många som kontaktar oss samtidigt och du kan därför få vänta en stund. Många ärenden kan du göra själv direkt via hemsidan. Klicka på länkarna nedan så kommer du snabbt vidare till din fråga, eller gå till sidan Frågor och svar.

Kanske behöver du hjälp med det här?

Beställ ett nytt lösenord för inloggning på folkbladet.nu, våra appar och Kundklubben
Aktivera digitalt konto för att få tillgång till alla nyheter digitalt och hantera din prenumeration
Beställa uppehåll i prenumeration (för papperstidningen)
Beställa adressändring
Anmäla utebliven tidning

Vad kan vi hjälpa dig med?

Folkbladet Kontakta oss

• Ditt kund- eller personnummer underlättar för oss så vi kan ge dig snabbare service. Kundnumret hittar du på Mitt konto eller på din senaste faktura.
  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 3 MB.
    • Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy

Kontaktuppgifter

Kundservice

Telefonnummer: 090-17 59 10
    E-post: [email protected]
    Öppettider:
    Måndag-fredag kl. 8.00-15.00
    Dag före röd dag stänger vi kl. 12.00
    Röda dagar stängt

Besöksadress

Timotejvägen 40, 901 32 Umeå
    Klicka här för karta

Annonsering privat

Telefonnummer: 090-17 59 10
    E-post: [email protected]
    Mer information om annonser hittar du här

Utebliven tidning

Telefonnummer: 090-17 61 99
    E-post: [email protected]
    Har du postutdelad tidning – ring ditt lokala postkontor.
    Öppettider:
    Måndag-fredag kl. 08.00-12.00
    Lördag kl. 09.00-12.00

VK Media bredband

Telefonnummer: 090-340 70 70
    E-post: [email protected]
    Öppettider:
    Teknisk support: Vardagar kl. 08.00-20.00. Helger 10.00-15.00
    Kundservice: Måndag-fredag kl. 08.00-15.00. Dag före röd dag kl.08.00-15.00

Annonsering företag

Telefonnummer: 090-17 60 00
    E-post: [email protected]
    Mer information hittar du på vkmedia.se

Redaktionen och tipsa om nyheter

Telefonnummer: 090-17 59 40
    E-post: [email protected]
    SMS och MMS: Skriv FOLKBLADET (mellanslag) följt av ditt meddelande. Skicka till 72 001.

Här kan du läsa mer om hur du tipsar

Postadress

Folkbladet Västerbotten
    Box 3164
    903 04 Umeå