Hur kan vi hjälpa dig?

Vi försöker alltid hjälpa dig så fort vi kan, men ibland är det många som kontaktar oss samtidigt och du kan därför få vänta en stund. Många ärenden kan du göra själv direkt via hemsidan. Klicka på länkarna nedan så kommer du snabbt vidare till din fråga, eller gå till sidan Frågor och svar.

Kanske behöver du hjälp med det här?

Beställ ett nytt lösenord för inloggning på folkbladet.nu, våra appar och Kundklubben
Aktivera digitalt konto för att få tillgång till alla nyheter digitalt och hantera din prenumeration
Beställa uppehåll i prenumeration (för papperstidningen)
Beställa adressändring
Anmäla utebliven tidning
Avsluta prenumeration (Har du en digital prenumeration som är betalad med kort kan du avsluta själv via länken. Övriga prenumerationer behöver du kontakta kundservice för att avsluta.)

Vad kan vi hjälpa dig med?

FO Kontakta oss

• Ditt kund- eller personnummer underlättar för oss så vi kan ge dig snabbare service. Kundnumret hittar du på Mitt konto eller på din senaste faktura.
  • Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy

Kontaktuppgifter

Kundservice

Telefonnummer: 090-17 59 10
E-post: kundservice@folkbladet.nu
Öppettider:
Måndag-fredag kl. 8.00-15.00
Dag före röd dag stänger vi kl. 12.00
Röda dagar stängt

Besöksadress

Förrådsvägen 9, 901 70 Umeå
Klicka här för karta

Annonsering privat

Telefonnummer: 090-17 59 10
E-post: privatannons@folkbladet.nu
Mer information om annonser hittar du här

Utebliven tidning

Telefonnummer: 090-17 61 99
E-post: utebliven@folkbladet.nu
Har du postutdelad tidning – ring ditt lokala postkontor.
Öppettider:
Måndag-fredag kl. 07.00-12.00
Lördag kl. 07.30-12.00

Annonsering företag

Telefonnummer: 090-17 61 00
E-post: annonsbokning@vkmedia.se
Mer information hittar du på vkmedia.se

Redaktionen och Tipsa om nyheter

Telefonnummer: 090-17 59 40
E-post: redaktionen@folkbladet.nu
SMS och MMS: Skriv FOLKBLADET (mellanslag) följt av ditt meddelande. Skicka till 72 001.

Här kan du läsa mer om hur du tipsar

Postadress

Folkbladet Västerbotten
Box 3164
903 04 Umeå