Folkbladets appar – för både iOS och Android

Folkbladets nyhetsapp

Dina lokala nyheter nära till hands.

I Folkbladets app får du de senaste lokala nyheterna från Folkbladet i smidigt format.
Genom att aktivera pushnotiser så missar du inte när något viktigt händer i din närhet.
I appen finns allt innehåll som finns på nyhetsajten folkbladet.nu; lokala nyheter från kommuner, länet, Sverige och världen, artiklar i kategorier som sport, kultur, opinion, nöje, familj med mera.
Du kan även spara artiklar du vill läsa vid ett senare tillfälle.
Appen är kostnadsfri att ladda ned. För att få tillgång till allt material behöver du vara prenumerant och inloggad.
Du loggar in i appen med samma inloggningsuppgifter som på folkbladet.nu.

•  Ladda ned appen:

E-tidningen eFolkbladet

Papperstidningen i digitalt format. Även på söndagar.

eFolkbladet är en app som underlättar läsandet av tidningen digitalt framför allt i din dator och surfplatta, men också mobilen. Du bläddrar i tidningen sida för sida precis som i papperstidningen, fast digitalt. Varje söndag kommer dessutom en rykande färsk digital utgåva av tidningen.
Ladda ned appen kostnadsfritt och logga in med samma inloggningsuppgifter som på folkbladet.nu. eFolkbladet ingår för dig som prenumerant.

Läs mer om eFolkbladet här.

Ladda ned appen eFolkbladet:

Hockeyfokus

Fullt fokus på Björklöven!

Vi punktmarkerar Björklöven hela säsongen och bevakar lagets matcher i
hockeyallsvenskan och ger dig fullt fokus på ditt gröngula favoritlag. I appen
Hockeyfokus får du nyheter, analyser, krönikor, liverapportering och webb-tv
sändningar. Med pushnotiser får du målnotiser från pågående match samt alltid
det senaste först om Björklöven. Ingår kostnadsfritt för dig som är prenumerant.

Ladda ned appen Hockeyfokus: