Läs Folkbladet som e-tidning

I eFolkbladet får du, precis som i papperstidningen, en överblick över dagens tidning där du kan zooma in och bläddra mellan artiklar. Med hjälp av sökfunktionen kan du söka bland tidigare tidningsutgåvor och djupdyka i tidningsarkivet.

Här hittar du även specialbilagor som Bil & Bostad, Totalt Umeå, Aftonbladet (tilläggsprodukt) och digitala korsord.

För att läsa e-tidningen behöver du ha ett digitalt konto. Är du prenumerant men inte har ett digitalt konto, skapa ditt konto här.

Läs på surfplatta eller mobil

Ladda ned appen eFolkbladet kostnadsfritt i App Store eller Google Play. Logga in med ditt digitala konto, samma inloggningsuppgifter som på folkbladet.nu.

Tips & tricks för att läsa på surfplatta och mobil

Läs på dator

På datorn hittar du eFolkbladet direkt i din webbläsare via folkbladet.nu/efolkbladet. Du når även e-tidningen via hemsidan folkbladet.nu genom att logga in och klicka på din mejladress högst upp till höger.
Du kan också klicka i menylistan uppe till vänster och välja eFolkbladet under snabblänkar.

Tips & tricks för att läsa på datorn

Kryssa i eFolkbladet

Krysset på torsdagar och Lilla krysset på fredagar kan du lösa i eFolkbladet.

Tävla med Lilla krysset!
Lilla krysset är det kryss du kan tävla med. Vill du ha chans att vinna lotter eller biocheckar tar du en skärmdump på ditt ifyllda kryss och mejlar det till korsord@folkbladet.nu

Klicka här för att läsa mer om kryssen

Läs e-tidningen var du än är

Med e-tidningen kan du läsa den senaste morgontidningen måndag till lördag, var du än befinner dig, där du har internetuppkoppling. Dagens utgåva av Folkbladet kan du läsa i eFolkbladet redan klockan 04.00 på morgonen.

I mobilen och surfplattan kan du även ladda ner din e-tidning. Din nedladdade tidning kan du läsa även utan internetuppkoppling.