• Betalsätt autogiro

Att betala med autogiro har många fördelar.

1. Du slipper fakturaavgiften.
  2. Du betalar ett mindre belopp varje månad istället för att betala ett stort belopp för en längre period.
  3. Du behöver inte oroa dig för att missa någon betalning, och därmed påminnelseavgifter (så länge det finns pengar på kontot).
  4. Du sparar på miljön.

För att anmäla autogiro som betalsätt, fyll i nedan uppgifter och tryck på skicka-knappen.
När vi tagit emot din anmälan så kommer vi att skicka dig ett sms där du själv fyller i dina kontouppgifter och sedan godkänner med BankId.

Beställning autogiro

• Skriv in ditt kundnummer (om du redan är kund).
  • Skriv in ditt personnummer.
  • Ange mobilnummer som är kopplat till BankId.
  • Bekräfta mobilnummer som är kopplat till BankId.

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Timotejvägen 40, 901 32 Umeå
Klicka här för karta

Kundservice VK Media

Telefonnummer: 090-17 61 90
E-post: [email protected]

Postadress

VK Media
901 70 Umeå