Bokning av minnesannons

Du måste skicka in din bokning senast kl.12 två arbetsdagar före önskat införandedatum. Observera att stopptid kan vara tidigarelagd i samband med röda dagar. Din annons är inte inbokad förrän du erhållit bokningsbekräftelse från oss.

Formulär minnesannons

Formulär för radannonser
  • Välj under vilken rubrik din minnesannons ska synas.
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Här fyller du i den text som du vill ha i din annons. Pris/mm är 28:92 kr. Produktionskostnad tillkommer.
  • Här skriver du in den symbol du vill ha samt ev övrig info som inte passar in i annat fält. Klicka här för att se symboler
  • Om du t ex vill ha en bild i stället för en symbol, så bifogar du din bild här.
    Dra filer hit eller
  • Utan personnummer eller organisationsnummer kan vi inte fakturera dig.
  • Utan fakturaadress kan vi inte fakturera dig.

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Timotejvägen 40, 901 32 Umeå
Klicka här för karta

Annonsering privat

Telefonnummer: 090-17 61 40
E-post: privatannons@vk.se
Mer information om annonser hittar du här

Annonsering företag

Telefonnummer: 090-17 61 00
E-post: annonsbokning@vkmedia.se
Mer information hittar du på vkmedia.se

Postadress

Västerbottens-Kuriren
901 70 Umeå