Folkbladets appar – för både iOS och Android

Folkbladets nyhetsapp

Dina närproducerade nyheter – mest och bäst i appen.

I nyhetsappen får du de senaste lokala nyheterna från Folkbladet i smidigt format. Exklusivt i appen hittar du spel såsom ordröj, kryss, sudoku och många fler. I appen kan du även navigera smidigt mellan tre nyhetsflöden där du kan skifta mellan flikarna: klassisk startsida, senaste nytt eller utvalt för dig. Du kan spara artiklar, följa ämnen/skribenter och styra pushnotiser. Appen är kostnadsfri att ladda ned. Logga in med samma uppgifter som på folkbladet.nu. Prenumerera för att få tillgång till all läsning och alla funktioner.

• Ladda ned appen:

E-tidningen eFolkbladet

Papperstidningen i digitalt format.

eFolkbladet är en app som underlättar läsandet av tidningen digitalt framför allt i din dator och surfplatta, men också mobilen. Du bläddrar i tidningen sida för sida precis som i papperstidningen, fast digitalt.
Ladda ned appen kostnadsfritt och logga in med samma inloggningsuppgifter som på folkbladet.nu. eFolkbladet ingår för dig som prenumerant.

Läs mer om eFolkbladet här.

Ladda ned appen eFolkbladet:

Hockeyfokus

Fullt fokus på Björklöven!

Vi punktmarkerar Björklöven hela säsongen och bevakar lagets matcher i
hockeyallsvenskan och ger dig fullt fokus på ditt gröngula favoritlag. I appen
Hockeyfokus får du nyheter, analyser, krönikor, liverapportering och webb-tv
sändningar. Med pushnotiser får du målnotiser från pågående match samt alltid
det senaste först om Björklöven. Ingår kostnadsfritt för dig som är prenumerant.

Ladda ned appen Hockeyfokus: