Var kan jag läsa papperstidning digitalt?

Du läser Folkbladet digitalt på din dator, i din mobil eller på din surfplatta. Den digitala kopian av Folkbladet heter eFolkbladet. Så här gör du för att läsa eFolkbladet:

Läs på datorn
För att läsa eFolkbladet på din dator går du in direkt på folkbladet.nu/eFolkbladet. Logga in med dina uppgifter.

Läs i mobil eller surfplatta
Ladda ned appen eFolkbladet för Ipad/Iphone och Android. Appen är gratis, men för att läsa behöver du vara inloggad med ditt digitala konto.

Fördelar med eFolkbladet

✔ Du har med dig tidningen var än i världen du befinner dig
✔ Kommer alltid kl 04.00 – oavsett väder och väglag
✔ Enkel att läsa – du bläddrar sida för sida som i papperstidningen
✔ Fungerar för dator, surfplatta och mobil
✔ Ladda ned tidningen och läs senare utan internetuppkoppling
✔ Alla redaktionella bilagor samt Bil & Bostad hittar du här
✔ Här finns även tidigare utgåvor i ett arkiv
✔ Digitala korsord hittar du här – nytt kryss varje torsdag
✔ En första utgåva av morgondagens tidning i digital vy kl 19.00.