Kan jag se matcherna på min tv?

För att se matcherna på din tv behöver du antingen en Chromecast eller en Apple TV.

Chromecast
För att se matchen på din tv behöver du starta webbläsaren Chrome på din dator. Till höger om adressfältet finns en symbol för chromecast. Starta igång sändningen i webbläsaren, kör helskärmsläge i videospelaren och klicka sedan på chromecast-ikonen för att casta matchen till din tv.
Tyvärr finns i dagsläget inte stöd med den videospelare vi använder att casta direkt från mobiltelefoner.

Apple TV
För att kunna se matchen på din tv via Apple TV så behöver du ha en iPhone eller en iPad. När du startar igång matchen så kan du i spelaren klicka på symbolen för Airplay och där skicka signalen till din Apple TV