Hur gör jag för att stänga av ljudet i mobilen när det kommer pushnotiser från nyhetsappen?

Så här gör du för att stänga av ljudet:

För iPhone

1. Öppna appen och klicka på Mer-menyn
2. Klicka på kugghjulsikonen för inställningar.
3. Klicka på Privacy Open in Settings app/Enhetens inställningar för appen – så öppnar du funktionen för inställningar i din mobil. Genom att gå vidare till Notiser (ljud, brickor, banderoller) kan du stänga av ljudet genom att dra i reglaget.
Klart!

Du kan även använda dig av telefonens systeminställningar för tysta perioder om du inte vill bli störd t ex mellan klockan 22-07. Då får du ljud på pushar under dagtid men slipper bli störd om det skulle skickas ut något mellan de klockslag du vill att telefonen ska vara tyst.

För Android

Text här saknades.