Hantering av personuppgifter och GDPR

Behandling av dina personuppgifter
Dina personuppgifter hanteras alltid med högsta säkerhet hos oss, och tack vare den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) utökar vi vår transparens om vilka uppgifter vi samlar in från dig när du besöker våra webbplatser och appar – och vad vi använder uppgifterna till. Detta innebär att när du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi väljer att visa för dig. I våra användarvillkor förklarar vi hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Där hittar du även dina rättigheter rörande dina personuppgifter, och hur du kan nyttja dem. Det är viktig att du tar del av villkoren så att du känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter.

Klicka här för att ta del av våra användarvillkor

Lär dig mer om GDPR
Dataskyddsförordningen GDPR gäller som lag för alla länder inom EU. Syftet med den nya förordningen är att stärkta rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). Läs mer om GDPR här (ett nytt fönster öppnas).