Vad innehåller e-tidningen?

E-tidningen eFolkbladet är en digital kopia av papperstidningen som du läser på din dator, i din surfplatta eller i din mobiltelefon. Här hittar du även tidigare utgåvor, alla våra redaktionella bilagor samt digitala korsord. Även gratistidningarna Bil & Bostad och Totalt Umeå finns här.

Appen eFolkbladet är gratis att ladda ned men du behöver vara prenumerant för att logga in och läsa tidningen.

Klicka här för att se i vilka prenumerationer som e-tidningen ingår i.